Založ si blog

USA, Rusko, vojna v2. 0

Po tom ako USA sejmula Ruske lietadlo v Egypte, sa Rusko pomstilo, tak ako sa očakávalo. Nečakal som to len ja, ale aj bezpečnostný experti ktorí komentovali dianie na TA3. A ako to viem, že to bola USA?  Jednoducho, ona je taká cinická, že to sama oznámi v holiwoodskich filmoch a v médiách. Keď rusi hlásili nehodu, oni bombu. Okrem toho, FFA zakázala iba 3 týždne pred pádom lietadla prepravu väčších lithionovych batérií v batožine. Takýto zákaz v Európe zatiaľ neni. Batéria je ideálna vec ako zatajiť a napájať bombu. Boja sa odplaty?  USA ma Putina prečítaného a vie že vráti zub za zub, tak ako je jeho všeobecne verejná dlhoročná neskrývaná politika. Okrem toho, z politických dôvodov zakázali ruským atlétom sa zúčastňovať na svetových podujatiach. Preto bomby pri štadióne, tak ako v novom James Bondovy. Putin odkázal, ak mi nebudeme na športoviskách, nebudete ani vy. Ďalší dokaz je, že akcie klesali cely týždeň, hlavne po tom ako rusko ukázalo tajné plány na špinavú atómovú bombu, čo bolo varovanie. Športovcov ale aj tak zakázali, a na CNN už bežala ohováracská kampaň. Putin musel konať. Otázka, ale znie, čo tým USA sleduje. Pravdepodobne si nechceli špiniť ruky na spojencoch, tak to prenechali rusom, pričom vedeli ako na nich a oni nemali inú možnosť. Ale až budúcnosť ukáže prečo imigračná politika a znepokojovanie obyvateľstva Európy je dnes žiaduce. Niečo velké sa chystá.

Atomova (ne)budúcnosť Európy

04.01.2016

Na Silvestra som sa dočítal, že Anglicko uzavrelo na Silvestra ďalší atómový blok. Jedna sa o 490MW vo Wylfa. A tak som si urobil malú štatistiku. Za posledných 15 rokov sa v Európe uzavrelo približné 42 atomych blokov s kapacitou kolo 20 000MW. Za túto dobu sa spustili 3 bloky, a to 2 v Temeline a jeden v Cernavoda v Rumunsku spolu s kapacitou 2600MW. Nastolený trend bude [...]

Hovoria niekedy média pravdu?

25.12.2015

Pravda je, že to celé funguje katastrofalne. Keď bola hospodárska kríza, všade články o zlých nezodpovedných bankároch a teda ešte zvyšovali nedôveru v banky. Keď bolo ropa na 150dolarov, vela diskusíí o peak oil. Keď bolo zlato na cenovom vrchole, tak články o tom že Nemecko neni schopne prepraviť zlato z Ameriky, dnes keď je dosť lacne, videa ponúkané sa sami na [...]

Zlaté zlato

11.12.2015

Po tom ako zlato kleslo o 35 percent za posledné dva roky, sa momentálne tento mesiac formuje dobrá príležitosť na nákup zlata. Dôvodov prečo klesá cena je viacero. Na zlate bola maličká bublina, Fed ide zvyšovať úroky, klesá cena ropy, ktorá je dôležitý cenový vstup pri ťažbe a buduje sa bublina na akciách. Odhadujem, že akcie budú budúci rok prudko rásť a budú [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 19620x
Priemerná čítanosť článkov: 2453x

Autor blogu

Kategórie